Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Ceremonie militara prilejuita de plecarea in Afganistan a Companiei de Infanterie KAF-GDA.

Vineri, 9 mai, de la ora 11.15, in Piata Petru Rares din municipiul Bistrita se va desfasura ceremonia militara prilejuita de plecarea in Afganistan a Companiei de Infanterie KAF-GDA, din cadrul Batalionului 812 Infanterie "Bistrita". Timp de aproximativ sase luni, militarii bistriteni  vor executa misiuni in sprijinul NATO, in cooperare cu fortele de coalitie internationale si fortele de securitate nationale afgane, pentru realizarea apararii terestre a aeroportului Kandahar din Afganistan.

La ceremonie vor participa, alaturi de  rudele militarilor care pleaca in misiune, reprezentanti ai conducerii Ministerului Apararii Nationale si ai autoritatilor publice locale, a institutiilor din sistemul national de aparare, ordine publica si siguranta nationala, cadre militare in activitate si in rezerva.

Jurnalistii interesati de acest eveniment sunt asteptati, vineri 09 mai 2014, in Piata Petru Rares din Bistrita, cu 10 minute inainte de inceperea activitatii.

 

 OFITER CU INFORMAREA SI RELATIILE  PUBLICE  LA U.M. 01331 BISTRITA   

 Locotenent-colonel

          Florin APAFAIAN.

.

 

Foto de Marius Chiuzan la Ziua Vetereanilor.

0 comentarii2793 vizualizări07 mai 2014




rss 2.0
rss 2.0