Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
Misiuni asigurate de jandarmii bistriteni fara probleme deosebite la sfarsit de saptamana.

Pe tot parcursul sfarsitului de saptamana, in perioada 16-18 mai a.c., jandarmii s-au aflat in mijlocul cetatenilor prin asigurarea masurilor de ordine publica conform prevederilor legale in vigoare. Misiunile au fost asigurate atat pe raza municipiului Bistrita cat si in judet. Astfel, pe Pietonal jandarmii bistriteni au asigurat masurile de ordine publica la Expo Casa & Security si la Maialul Bistritean Maghiar - activitati organizate atat pe Pietonal cat si in zona strandului Codrisor. Jandarmii au asigurat masurile de ordine publica sambata, 17 mai 2014 si la Marsul Motociclistilor pe itinerariul stabilit initial. Duminica, 18 mai a.c. la Orheiul Bistritei cu ocazia manifestarilor prilejuite de Festivalul "Laleaua Pestrita" jandarmii au asigurat masurile de ordine publica iar la Nasaud jandarmii sectiei din localitate au asigurat buna desfasurare din punct de vedere a ordinii publice a Maialului Elevilor Nasaudeni, la Ilva-Mare masurile de ordine publica fiind asigurate in zona bisericii din localitate cu ocazia unei manifestari religioase.

          Pe tot parcursul sfarsitului de saptamana jandarmii au asigurat masurile de ordine publica si in localitatile Josenii Bargaului, Prundu-Bargaului si Maieru unde au fost organizate mai multe spectacole cultural-artistice.

          Nu s-au inregistrat evenimente negative pe parcursul acestor manifestari, ca urmare Jandarmeria adreseaza multumiri tuturor organizatorilor si participantilor.

           Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro

 

0 comentarii2443 vizualizări19 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0