Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
Accident feroviar la Bistrita - tanar salvat dintr-un autoturism avariat in totalitate.(30 de poze)

Dispeceratul integrat I.S.U. - S.A.J. Bistrita - Nasaud a fost informat joi seara, 22 mai a.c., la ora 21.49, despre producerea unui accident feroviar pe strada Ioan Slavici, in dreptul unei treceri la nivel cu calea ferata. Un autoturism de teren, in care se afla un tanar de 23 de ani, a fost lovit in plin de un tren, tarat pe calea ferata 20 - 25 de metri, dupa care s-a rasturnat pe plafon, ajungand sa fie prins in totalitate sub vagonul motor (care cantareste 40 de tone).

Imediat, la locul evenimentului a ajuns modulul SMURD, compus din doua autospeciale de descarcerare, echipajul de terapie intensiva mobila si un echipaj de prim ajutor.

Conducatorul auto a ramas incarcerat, fiind prins captiv intre fiarele contorsionate ale autoturismului care a fost distrus in proportie de 100 %. Pe toata durata interventiei, barbatul a fost constient si a cooperat cu salvatorii. Interventia a fost extrem de dificila, extractia durand 70 - 75 de minute, interval in care toate manevrele intreprinse de salvatori au fost executate in asa masura incat leziunile deja suferite de catre victima sa nu-i fie agravate.

Dupa extractie, tanarul a fost predat, in conditii de siguranta, echipajului de terapie intensiva mobila SMURD si transportat la UPU Bistrita.

    Compartimentul Informare si Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

.

Foto - Marius Chiuzan.

.

0 comentarii2576 vizualizări23 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0