Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Accident feroviar in orasul Nasaud .

Accident feroviar in orasul Nasaud - trei tineri au fost transportati de urgenta la spital. Dispeceratul integrat I.S.U. - S.A.J. Bistrita - Nasaud a fost informat luni seara, 26 mai a.c., la ora 21.29, despre producerea unui accident feroviar pe DN 17C, la iesire din orasul Nasaud spre Bistrita, in dreptul unei treceri la nivel cu calea ferata.

Un autoturism in care se aflau trei persoane a fost lovit in plin de un tren personal care circula pe relatia Dej - Ilva Mica.

La locul evenimentului s-au deplasat o autospeciala de descarcerare, un echipaj SMURD si doua ambulante apartinand Serviciului Judetean de Ambulanta Bistrita-Nasaud. Echipajele de interventie au gasit trei victime, dintre care doua au fost proiectate afara din autoturism in momentul producerii impactului.

Toate victimele au fost preluate de echipajele medicale si transportate initial la CPU Nasaud, ulterior, fiind transportate la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita pentru investigatii suplimentare. De asemenea, pompierii militari au verificat vagoanele trenului unde se aflau aproximativ 40 de persoane. Din fericire, niciuna dintre acestea nu a avut de suferit. Circulatia feroviara a fost oprita aproximativ 30 de minute, din cauza unor defectiuni la locomotiva trenului implicat in accident.

In vederea reluarii circulatiei feroviare in conditii normale, pompierii militari au stabilizat autoturismul avariat, iar apoi, cu ajutorul unei macarale, au adus masina pe marginea partii carosabile.

 

    Compartimentul Informare si Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2786 vizualizări27 mai 2014




rss 2.0
rss 2.0