Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
Sediu nou pentru Plutonul de Jandarmi Beclean.

Plutonul de Jandarmi Beclean va functiona incepand cu data de 31 mai intr-un sediu nou, pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 36. (peste drum de Spitalul Orasenesc). Inaugurarea noului sediu va avea loc sambata, 31 mai a.c., de la ora 11.00.

          In aceeasi zi va avea loc si deschiderea pentru turisti a Complexului Balnear Baile Figa, zona in care pe perioada verii (01 iunie-31 august), o patrula de Jandarmerie va asigura linistea turistilor care vor alege aceasta zona pentru petrecerea timpului liber.

Plutonul de Jandarmi Beclean s-a infiintat in anul 2002 si este subunitatea din cadrul Detasamentului 3 Jandarmi Nasaud care executa misiuni de paza si protectie a Judecatoriei Beclean, a Parchetului de pe langa Judecatoria Beclean si a Trezoreriei din localitate.

De asemenea jandarmii plutonului executa misiuni de asigurare, restabilire si mentinere a ordinii publice in orasul Beclean.

 

           Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

1 comentariu2506 vizualizări29 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0