Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Un barbat agresat la o stana, transportat de jandarmii montani din Rodna la ambulanta!

Jandarmii montani din Rodna au fost anuntati prin intermediul 112, de producerea unui scandal intre doi ciobani pe Muntele Craciunel si au pornit imediat spre zona mentionata. Vasile S. de 40 de ani domicilat in Tureac, a fost agresat in cursul dupa-amiezii de Simion D. in varsta de 58 de ani din Rodna, proprietarul unei stane de bovine de pe Muntele Craciunel. (Valea Vinului-Izvorul Bailor-Muntele Craciunel)

Dupa ce au consumat bauturi alcoolice cei doi s-au certat, iar proprietarul i-a aplicat angajatului sau lovituri care i-au provocat acestuia mai multe rani: contuzii, exfoliatii faciale, traumatism hemitoracic drept si traumatism membru inferior stang.

Din cauza ranilor suferite, victima a avut nevoie de ingrijiri medicale, ca urmare la fata locului a fost chemata si o ambulanta.

Deoarece drumul in zona este accidentat jandarmii montani l-au transportat pe barbat cu atv-ul din dotare aproximativ 6 km, dupa care care acesta a fost predat in siguranta echipajului medical care l-a transportat pe barbat la Spitalul Orasenesc din Nasaud.   

Jandarmii vor continua verificarile in vederea stabilirii imprejurarilor in care s-a produs  scandalul, urmand a se lua masurile legale impotriva agresorului.

                                                                                                                                                                   

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

0 comentarii2856 vizualizări06 iunie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0