Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 20 Mai 2024 - 14587
Campania "Jandarmeria pe intelesul tuturor!" - O noua etapa!

Campania de informare si prevenire care se deruleaza la nivelul Jandarmeriei Romane si  la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, continua cu  activitati  specifice pe linie preventiva. Aproximativ 60 de elevi, insotiti de cadrele didactice au fost de aceasta data oaspetii Plutonului de Jandarmi din orasul Beclean.

Jandarmii au fost gazde pentru elevii claselor a II a si a III a, din cadrul Scolii Generale "Gavril Istrate" din Nepos si ai Scolii Generale nr. 1 din Bistrita,  carora le-au fost prezentate aspecte legate de atributiile jandarmilor dar si privind prevenirea violentei.

Acestia au vizitat standul de prezentare cu materialele folosite de jandarmi in misiuni, au vazut cum arata jandarmii atunci cand trebuie sa execute misiuni de interventie si au facut cunostinta cu ajutoarele de nadejde ale jandarmilor: cainii Sasa si Dona.

Copiii au fost foarte entuziasmati de vizita facuta la Jandarmerie si au promis ca se vor intoarce de cate ori vor avea ocazia.

Astfel de activitati vor continua conform calendarului stabilit in cadrul campaniei.   

                                                                              

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

0 comentarii2926 vizualizări06 iunie 2014
rss 2.0
rss 2.0