Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 17 Iunie 2024 - 14587
Pompier bistritean, pe prima treapta a podiumului Campionatului de atletism si cros - 2014.

In perioada 3-6 iunie a.c. s-a desfasurat Campionatul de Atletism si Cros al Ministerului Afacerilor Interne, in municipiul Cluj-Napoca din judetul Cluj. Este vorba despre Etapa Finala a competitiei care a reunit si in acest an peste 200 de sportivi, angajati in structurile centrale si teritoriale ale Ministerului.

Campionatul s-a desfasurat pe doua paliere si anume - masculin (sub 35 de ani, 35-45 de ani si peste 45 de ani) - si feminin (sub 30 de ani si peste 30 de ani), probele fiind cele de 60 metri, 100 metri, 800 metri, 1500 metri, aruncarea greutatii si saritura in lungime la atletism, respectiv 2000 metri, 3000 metri, 4000 metri si 6000 metri la cros.

Echipa Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, cu  plutonier major Balan Nicolae si sergent major Pop Marius - Vasile componenti de baza, a castigat locul intai pe Ministerul Afacerilor Interne, iar pompierii militari bistriteni au avut un cuvant greu de spus in acumularea de puncte pretioase pentru echipa sa si adjudecarea mult ravnitului trofeu.

Cu o ambitie extraordinara si multa munca depusa in pregatirea concursului, Balan Nicolae, reuseste sa confirme, inca o data, ca performantele obtinute in anii trecuti nu au fost intamplatoare. Finalul probei de 6000 m cros l-a surprins pe cea mai inalta treapta a podiumului, in timp ce la proba de 1500 m, s-a clasat pe locul III.

Celalalt pompier bistritean, Pop Marius - Vasile, a avut o contributie extrem de importanta in angrenajul echipei, clasandu-se pe locul IV la finalul probei de aruncare a greutatii.

Rezultatele deosebite, obtinute de colegii nostri intr-o competitie in care s-au intrecut peste 200 de sportivi extrem de motivati, nu fac decat sa ne onoreze si sa-i incurajeze sa-si continue pregatire, cu aceiasi daruire, pentru a ne reprezenta judetul si tara la Campionatul European de Maraton al Politistilor care se va desfasura in Austria, in luna octombrie.

 

 

   Compartimentul Informare si Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita"

 

0 comentarii2975 vizualizări08 iunie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0