Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 17 Iunie 2024 - 14587
Masuri de ordine publica asigurate de jandarmi la Bacalaureat.

In perioada 10 iunie - 11 iulie a.c., se desfasoara examenul de Bacalaureat iar jandarmii bistriteni asigura masurile de ordine publica pe toata perioada examenelor orale in 5 centre de examinare, astfel:

              - 3 centre pe raza municipiului Bistrita, (Colegiul Tehnic "Grigore Moisil", Liceul Tehnologic Forestier si Liceul Tehnologic Agricol);

             - cate un centru in orasul Nasaud, (Colegiul Silvic "Transilvania"), respectiv in localitatea Singeorz-Bai,  (Liceul Teoretic "Solomon Halita").

                           In perioada 30 iunie - 04 iulie a.c., la probele scrise masurile de ordine publica vor fi asigurate in timpul sustinerii examenelor la doua centre de examinare, (Colegiul Tehnic "Grigore Moisil" Bistrita si Liceul Teoretic "Solomon Halita").

           Totodata jandarmii asigura masurile de ordine publica si protectia pe transportului lucrarilor de la centrele zonale de examinare catre cele trei centre de evaluare.

                                                                         

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

0 comentarii2821 vizualizări11 iunie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0