Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Microbuz din donatia Asociatiei Internationales Bildungs- und Sozialwerk e.V.

Vineri, 13 iunie, a.c., pompierii militari bistriteni au primit o donatie din partea Asociatiei Internationales Bildungs- und Sozialwerk e.V. din Iserlohn, Germania, constand intr-un autovehiculul marca Citroen (F), de tip microbuz. Autovehiculul, inmatriculat pentru prima data in anul 2004 si avand doar 103.000 de kilometri rulati, va fi folosit de catre personalul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" la activitati de sprijin logistic si operativ, pentru transportul personalului si al echipamentelor usoare la situatiile de urgenta care necesita forte mai ample. 

Pe aceasta cale, colectivul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita aduce multumiri publice partenerilor germani, Asociatiei Internationales Bildungs- und Sozialwerk e.V. din Iserlohn pentru sprijinirea activitatii unitatii noastre.


 INFORMARE SI RELATII PUBLICE ISU "BISTRITA".

 

0 comentarii2877 vizualizări13 iunie 2014




rss 2.0
rss 2.0