Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Concursul "EXPRIMA-TE LIBER!"

In perioada 13-14 iunie 2014 a avut  loc ETAPA REGIONALA A CONCURSULUI DE CONSILIERE SCOLARA PRIN ART-TERAPIE: "EXPRIMA-TE LIBER!" pentru elevii din ciclul gimnazial si liceal. Evenimentul a avut loc in sala "Porolissum" a Consiliului Judetean Salaj. In cadrul concursului au fost prezenti elevii castigatori ai etapelor judetene desfasurate in judetele: Salaj, Bistrita-Nasaud, Maramures, Bihor, Cluj si Alba. Scopul acestui concurs a fost implicarea elevilor de gimnaziu si de liceu in pregatirea unor lucrari ingenios concepute si transmiterea unor mesaje educationale de impact prin intermediul diferitelor tehnici de exprimare specifice art-terapiei. Tematica propusa pentru aceasta editie a fost: "Gandul, prieten sau dusman".

Rezultatele etapei regionale a concursului sunt urmatoarele:

-Un numar de 64 de elevi participanti din cele 6 judete;

-Un numar de 21 de cadre didactice care au coordonat elevii participanti.

S-au obtinut urmatoarele categorii de premii de catre elevii din judetul nostru:

LA NIVEL GIMNAZIAL:

-Premiul III a fost obtinut de catre elevii: Suciu Luisa Patricia, Serban Paula Beatrice, Szekely Roxana, Turcu Roxana de la Scoala Gimnaziala "Stefan cel Mare" Bistrita, elevii utilizand sceneta ca mijloc de exprimare. Coordonatorii elevilor sunt profesorii Bors Viorica, Ureche Anamaria, Luciana Sidor si Daniela Hudrea.

LA NIVEL LICEAL:

-Premiul I fost obtinut de catre elevii: Gombos Anamaria, Algeorge Emilian, Carceie Adriana si Neamtiu Oana de la Liceul Teoretic "Solomon Halita" Singeorz Bai din judetul Bistrita Nasaud. Sub coordonarea profesorilor Bors Viorica, Ureche Anamaria, Luciana Sidor si Daniela Hudrea, elevii au folosit dansul ca tehnica de exprimare.

Valoarea premiilor/categorie a fost urmatoarea: premiul special - 400 lei, premiul I - 300 lei, premiul al II -lea - 250 lei si premiul al III-lea - 200 lei. Finantatorul concursului a fost Consiliul Judetean Salaj.

In data de 14.06.2014 toti participantii au avut parte de activitati de socializare si de vizitarea unor obiectice turistice din judet: Muzeul de Istorie si Arta Zalau, Gradina Botanica "Vasile Fati" din Jibou si Episcopia Salajului - Sfanta Manastire Stramba. Evenimentul a fost incheiat intr-un cadru festiv.

Transmitem pe aceasta cale felicitari si sincere multumiri organizatorilor, partenerilor cat si elevilor si cadrelor didactice care au participat la acest eveniment.

 

Date contact: CJRAE BN   E-mail: cjraebn@yahoo.com

Telefon:  0363401022

0 comentarii2842 vizualizări18 iunie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0