Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Incendiu hala - Sieu Magherus. Incendiu magazie de lemne - Prundu Birgaului.

Dispeceratul integrat I.S.U. - S.A.J. Bistrita - Nasaud a fost informat joi, 19 iunie a.c., la ora 10.51, despre izbucnirea unui incendiu la o hala de prelucrarea a lemnului din localitatea Sieu Magherus. Trei echipaje ale pompierilor militari din Bistrita, cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor SMURD s-au deplasat la locul solicitarii.

Incendiul se manifesta la nivelul izolatiei acoperisului pe o suprafata de 10 - 15 mp si ameninta sa se propage pe o zona mai extinsa, insa prin interventia pompierilor pagubele materiale au fost limitate considerabil. Interventia a durat circa 30 de minute. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de efectul termic al unui cos de fum neprotejat fata de materiale combustibile.

 

 

Incendiu magazie de lemne - Prundu Birgaului

 Joi dupa masa, 19 iunie, la ora 15.30,  dispeceratul integrat ISU - SAJ a fost informat despre izbucnirea unui incendiu la o magazie de lemne din localitatea Prundu Birgaului. Pompierii militari din cadrul subunitatii din localitate s-au deplasat la locul indicat cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor. Din fericire, nu au fost persoane care sa fi avut nevoie de ingrijiri medicale.

Incendiul, izbucnit in urma utilizarii focului deschis in aer liber, a fost lichidat in cca. 55 de minute. A ars magazia construita din lemn, pe o suprafata de 50 mp, insa pompierii au reusit evacuarea mai multor bunuri materiale din zona de manifestare a incendiului.

 

 

Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

0 comentarii3178 vizualizări20 iunie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0