Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 17 Iunie 2024 - 14587
Atentie unde aruncati cojile de la semintele consumate in spatiul public - puteti fi sanctionati de jandarmi.

In ultimele 48 de ore, jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita au executat mai multe misiuni specifice pe raza municipiului Bistrita. Conform prevederilor legale in vigoare au fost aplicate in perioada de referinta sanctiuni in valoare totala de 5.275  lei.

          Principalele abateri sanctionate de jandarmi au fost tulburarea ordinii si linistii publice, adresarea de cuvinte si expresii jignitoare dar si atragerea de persoane de sex opus in vederea intretinerii de raporturi sexuale, cu scopul obtinerii de foloase materiale.

          De asemenea, 8 (opt) persoane au fost sanctionate pentru nerespectarea Hotararii de Consiliu Local nr. 153 din 2009, privind stabilitrea unor masuri de buna gospodarire a municipiului Bistrita, art. 4, alin. 34.

          Astfel pentru "consumul de seminte si aruncarea cojilor pe domeniul public", in zona Garii si Autogarii, jandarmii au aplicat sanctiuni de 400 de lei. Mai mult decat atat, cei in cauza au curatat ulterior zona respectiva.

          Conform Hotararii de Consiliu Local nr. 153 din 2009, cap. IV, art.27, alin.1 litera b, fapta mentionata mai sus se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 50 si 500 de lei.

 

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

0 comentarii2807 vizualizări25 iunie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0