Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 17 Iunie 2024 - 14587
Accident feroviar in localitatea Domnesti.

Dispeceratul integrat I.S.U. - S.A.J. Bistrita - Nasaud a fost informat joi, 26 iunie a.c., la ora 07.45, despre producerea unui accident feroviar pe raza localitatii Domnesti.

Un atelaj hipo, in care se aflau doi barbati, in varsta de 71 de ani, respectiv 24 de ani, a fost lovit in plin, in dreptul unei treceri la nivel cu calea ferata de catre trenul inter Regio 366 Brasov - Budapesta.  

Trei echipaje ale pompierilor militari din Bistrita, cu o autospeciala de descarcerare, echipajul de terapie intensiva mobila si un echipaj de prim ajutor SMURD s-au deplasat la locul solicitarii. Din pacate, in momentul sosirii la locul accidentului, barbatul in varsta de 71 de ani a fost gasit cu leziuni incompatibile cu viata. Celalalt barbat a fost preluat de catre echipajul de terapie intensiva mobila in vederea stabilizarii si transportarii la cea mai apropiata unitate spitaliceasca. Acesta era constient, insa prezenta multiple fracturi si leziuni la nivelul membrelor inferioare.

Pompierii militari au verificat cele trei vagoane ale trenului, in care se aflau aproximativ 50 de calatori, dar niciunul dintre acestia nu a avut nevoie de ingrijiri medicale. Atelajul a fost tarat pe o distanta de peste 200 de m pe calea ferata, structura metalica ramanand prinsa sub locomotiva. Pompierii militari au scos atelajul de sub locomotiva, iar circulatia feroviara a fost reluata dupa aproximativ o ora si jumatate.

 

 

 

Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita"

0 comentarii2912 vizualizări26 iunie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0