Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
Actiuni preventive ale jandarmilor si in scolile din judet!

Pe parcursul saptamanii trecute jandarmi din cadrul Compartimentului Prevenirea si Combaterea Criminalitatii, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, au organizat mai multe actiuni preventive in unitati de invatamant de pe raza judetului.

Astfel, incepand cu elevii Scolii Generale din Runcu Salvei, au fost vizitati pe rand, cei de la Liceul Agricol Beclean, Liceul Informatic din orasul Nasaud si elevii Liceului Solomon Halita din Sangeorz Bai. La aceste actiuni au participat si cadre din sectiile si grupele de jandarmi de pe raza localitatilor vizitate, respectiv Beclean, Nasaud si Sangeorz Bai.

 

Infractiune descoperita in flagrant de jandarmi

 Duminica, 23 ianuarie 2011, pe strada Tarpiului, in zona unei treceri la nivel cu calea ferata, jandarmii bistriteni, aflati intr-o actiune punctuala independenta, in jurul orei 14.00, au sesizat o femeie in timp transporta intr-un carucior bunuri din fier vechi, ( calorifer electric, moto-compresor, dispozitiv de stins incendii, etc.), care s-au dovedit a fi sustrase din incinta societatii Comat Trading.

 Cantitatea transportata cantarea 225 de kg.  

Garofita M. are 21 de ani, este din cartierul Sarata si i s-au intocmit actele premergatoare in vederea inceperii urmaririi penale pentru furt calificat, conform art. 208-209 Cod Penal.

 

 

    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN

0 comentarii2884 vizualizări24 ianuarie 2011
rss 2.0
rss 2.0