Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
Peste patru tone de mere in doua zile!

 Miercuri, 1 octombrie a.c., jandarmii bistriteni au intervenit in livada Centrului de Cercetare si Productie Pomicola Bistrita (fost ICAR)., unde mai multe persoane au cules ilegal peste 2.600 kg mere. In jurul orei 15.30, fiind anuntati prin intermediul Dispeceratului, jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita s-au deplasat la fata locului unde au fost identificate nu mai putin de opt persoane.

            Conform celor constatate de catre jandarmi si de paznicul livezii, cantitatea de mere care urma sa fie sustrasa se ridica la 92 de saci de 2.660 de kg. Fructele au fost predate Centrului de Cercetare si Productie Pomicola Bistrita, iar conform art. 61 din C. Pr. P. a fost intocmit un proces-verbal de sesizare pentru infractiunea de "furt", cele 8 persoane (patru barbati si patru femei), fiind predate organelor de urmarire penala din cadrul I.P.J. Bistrita-Nasaud.

              Acesta este al doilea caz in mai putin de 24 de ore cand jandarmii constata o astfel de fapta, in aceeasi zona. In ultima zi a lunii septembrie patru persoane au cules si au incercat sa sustraga peste 2.000 de kg de mere.

           In aceasta perioada si pana se instaleaza frigul, jandarmii au intensificat patrularile pentru prevenirea furturilor, in zonele cu livezi si culturi agricole.

 

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii2828 vizualizări02 octombrie 2014
rss 2.0
rss 2.0