Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 15 Mai 2021 - 14587
In data de 24 octombrie, va fi organizata Ziua Portilor Deschise, in garnizoana Bistrita.

Activitati desfasurate de catre militarii din Brigada 81 Mecanizata"General GRIGORE BALAN" cu ocazia Zilei de 25 Octombrie, Ziua Armatei Romaniei. Cu prilejul sarbatoririi Zilei Armatei Romaniei, in garnizoana Bistrita, va fi organizata Ziua Portilor Deschise, in data de 24 octombrie intre orele 12.00 - 14.00, pe platoul Unitatii Militare 02110, intrarea din strada Avram Iancu nr. 2;

Cu ocazia Zilei Portilor Deschise, vor fi prezentate armamentul, tehnica si echipamentul din dotarea unitatilor, cu care militarii bistriteni au executat misiuni specifice in teatrele de operatii din Balcanii de Vest, Irak sau Afganistan. De asemenea in zilele precedente, militari din cadrul brigazii au participat, in scoli din municipiu, la actiuni de promovarea carierei militare, de prezentare a principalelor misiuni executate in teatre de operatii de pe trei continente, pe parcursul celor 18 ani de participare la misiuni internationale a Brigazii 81 Mecanizata"General GRIGORE BALAN"

La aceasta activitate sunt invitati sa participe reprezentantii autoritatilor locale, veteranii de razboi, cadrele militare in rezerva si retragere, familiile militarilor, locuitorii municipiului si nu in ultimul reprezentantii mass-media.

Jurnalistii interesati sa participe la acest eveniment, sunt rugati sa fie prezenti cu 15 minute inainte de inceperea activitatilor, la adresa mentionata mai sus.

Punct de contact :Lt.col. Florin APAFAIAN, tf. 0740894855.

 

OFITER CU INFORMAREA SI RELATIILE PUBLICE AL U.M. 01331 BISTRITA

Locotenent-colonel

 Florin APAFAIAN.

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2506 vizualizări23 octombrie 2014
rss 2.0
rss 2.0