Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 15 Mai 2021 - 14587
Activitati desfasurate de catre militarii din Brigada 81 Mecanizata"General GRIGORE BALAN" cu ocazia Zilei Armatei Romaniei.

Cu prilejul sarbatoririi Zilei Armatei Romaniei, in garnizoana Bistrita se vor desfasura o serie de manifestari dedicate acestui eveniment, dupa cum urmeaza:

- Ceremonie militara si religioasa dedicata Zilei Armatei Romaniei si acordarea Drapelului de Lupta Batalionului 405 Sprijin Logistic "NASAUD", duminica, 26 octombrie, intre orele 12.30-14.00, in Piata Petru Rares din Bistrita;

   La activitati sunt invitati sa participe reprezentanti ai autoritatilor locale, veterani de razboi, cadre militare in rezerva si in retragere, familiile militarilor, locuitori ai municipiului Bistrita.

Ceremonii militare si religioase dedicate Zilei de 25 Octombrie, vor avea loc in toate unitatile subordonate brigazii, din garnizoanele Turda, Dej si Prundu - Bargaului.

Jurnalistii interesati sa asiste la acest eveniment, sunt rugati sa fie prezenti cu 15 minute inainte de inceperea activitatilor, la adresa mentionata mai sus.

 

 Persoana de contact: Lt.col. Florin APAFAIAN,

            tel. 0740894855.                                                

 

 

0 comentarii2576 vizualizări24 octombrie 2014
rss 2.0
rss 2.0