Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Patru incendii in ultimele 24 de ore.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" au intervenit pentru stingerea a patru incendii, dintre care trei inregistrate la locuinte, iar cel de-al patrulea de vegetatie uscata. Marti, 11 noiembrie, in jurul orei 13.30, un echipaj al pompierilor militari din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita a intervenit pentru stingerea unui incendiu care se manifesta in bucataria unui apartament din municipiul Bistrita, str. C.R. Vivu. Un aparat de gatit, lasat nesupravegheat, a fost cuprins de flacari, insa prin interventia militarilor, pagubele materiale au fost reduse la minim.

Pompierii militari din Singeorz Bai au intervenit in doua situatii, incendii izbucnite marti, 11 noiembrie, la ora 16.30, respectiv miercuri, 12 noiembrie, la ora 02.50, la doua case de locuit situate pe strazile Merilor si Alunilor din localitate.

La primul eveniment au fost inregistrate pagube materiale la nivelul unei anexe gospodaresti si a unei bucatarii de vara, incendiul fiind provocat de utilizarea combustibilului lichid (benzina) in mod necorespunzator, pentru a pune in functiune un aparat de incalzit care foloseste material lemnos. Cel de-al doilea eveniment a fost provocat de utilizarea unui cos de fum necuratat, pagubele materiale fiind limitate la cosul de fum in cauza.

Un incendiu de vegetatie in zona Gura Bichigiului, Telciu, a fost semnalat marti, 11 noiembrie, in jurul orei 17.35. Pompierii militari nasaudeni, impreuna cu voluntarii din Telciu si Romuli, au actionat pentru impiedicarea propagarii focarelor la fondul forestier din apropiere. A fost afectata o suprafata de aproximativ 0,5 ha vegetatie uscata.

 

Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

0 comentarii2926 vizualizări12 noiembrie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0