Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Tanar de 23 de ani surprins de jandarmi avand asupra sa o substanta interzisa de lege.

Aseara in jurul orelor 22.00, o patrula de Jandarmerie a intervenit pe strada Zorelelor din municipiul Bistrita, deoarece un barbat tulbura linistea publica a locuitorilor din zona. Ajunsi la fata locului jandarmii l-au identificat pe Alberto T. de 23 de ani din Bistrita care avea asupra sa un plic din material plastic ce continea o substanta de  origine vegetala de culoare verzuie, (substanta presupusa a face parte din categoria drogurilor de risc), o bricheta, o foaie de hartie si un plic.

Fiind intrebat ce activitati desfasoara in zona, acesta a declarat ca se plimba deoarece aici a locuit in trecut si ca materialele pe care detine le-a cumparat cu 30 de lei si le foloseste la confectionarea de tigarete.

Avand in vedere cele constatate, bunurile enumerate mai sus au fost ridicate pe baza de proces-verbal de catre jandarmii bistriteni si predate I.P.J. B.-N. in vederea continuarii cercetarilor.

Conform prevederilor legii nr. 143 din 2000, privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri, art. 2 "detinerea ori alte operatiuni privind circulatia drogurilor de risc fara drept, se pedepsesc cu inchisoare de la 3 la 15 ani si interzicerea unor drepturi".

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2856 vizualizări16 noiembrie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0