Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
"O SANSA PENTRU VIATA". "De la copii , pentru copii!"

In perioada 18 -19 decembrie 2014, militari din cadrul Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", au participat pe baza de voluntariat la campania nationala de donare de sange "O SANSA PENTRU VIATA". Pe langa gestul umanitar, militarii s-au gandit sa faca o mica bucurie si sa aduca un zambet inainte de Craciun pe fetele copiilor de la Centrul pentru Protectia Copilului din Bistrita. Astfel , au fost colectate dulciuri, carti si jucarii din partea copiilor militarilor, pentru acesti copii din cadrul Centrului pentru Protectia Copilului, sub deviza "De la copii , pentru copii!".

Luni, 22.12.2014, o delegatie din cadrul U.M. 01331 Bistrita, formata din locotenent Andreea Muresan, plt.adj. Motoc Daniel, plt.maj. Marian Suteu - consilier al comandantului, s-au deplasat la aceasta institutie unde au impartit aceste cadouri.

"Delegatia" a fost primita cu mare bucurie de catre copii, care dupa primirea cadourilor au incantat asistenta cu un scurt program de colinde.

Centrul pentru Protectia Copilului din Bistrita, din subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bistrita, a fost infiintat in anul 2012, prin Hotararea Consiliului Judetean Bistrita -Nasaud. Institutia ofera servicii de calitate beneficiarilor cu probleme sociale, prin intermediul personalului specializat.

 

OFITER CU INFORMAREA SI RELATIILE  PUBLICE  LA U.M. 01331 BISTRITA   

 Locotenent-colonel

    Florin APAFAIAN

0 comentarii2968 vizualizări23 decembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0