Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Un barbat din Mures, cu interdictie de parasire a localitatii de domiciliu, depistat de jandarmi la Bistrita.

In aceasta noapte in jurul orei 01.00, jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita, aflati intr-o actiune de patrulare pe raza municipiului Bistrita, au depistat un barbat care aflandu-se sub influenta bauturilor alocolice, se manifesta galagios si intentiona sa provoace un scandal in incinta unui local din zona Garii. Jandarmii au trecut la interceptarea celui in cauza si legitimarea acestuia iar la o prima verificare in baza de date s-a constatat ca barbatul se afla sub control judiciar cu interdictia de a parasi localitatea de domiciliu. Cu toate ca interdictia era stabilita inca din luna decembrie a anului trecut (15.12.2014), acesta se intorcea de la Radauti, unde isi vizitase un prieten.

       Lucian V. are 32 ani si este domiciliat in localitatea Grebenisu de Campie, judetul Mures. Jandarmii au intocmit pe numele acestuia un proces-verbal de depistare, dupa care a fost condus la sediul Politiei, pentru a se lua masurile care se impun, conform procedurilor legale in vigoare.

        Conform prevederilor Codului de Procedura Penala, art. 215, alin. (7), "in cazul in care pe durata masurii controlului judiciar inculpatul incalca cu rea credinta obligatiile care ii revin, … judecatorul poate dispune inlocuirea acestei masuri cu masura arestului la domiciliu sau a arestarii preventive, in conditiile prevazute de lege".

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2975 vizualizări12 ianuarie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0