Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Cinci barbati care au sustras material lemnos - depistati de jandarmi si de reprezetantii Ocolului Silvic Dealu Negru.

In seara zilei de 13 ianuarie a.c., jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita aflati intr-o actiune punctuala pe linie silvica alaturi de lucratorii din cadrul Ocolului Silvic Dealu Negru, au  depistat cinci barbati care transportau cu cinci atelaje hipo, material lemnos obtinut din resturi de exploatare forestiera. Oamenii legii i-au susprins pe cei in cauza la intrarea in satul Petris, comuna Cetate.

        Jandarmii i-au sanctionat pe Cornel F., Ciprian R., ambii de 37 de ani, Marian F. si Lucian B. ambii de 27 de ani din Petris si Cristian D. de 37 de ani din Orheiu Bistritei, in conformitate cu prevederile legii nr. 171 din 2010, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, art. 17, lit. b, cu cate o amenda de 800 de lei fiecare, totalul amenzilor aplicate fiind de 4.000 de lei.

       Materialul lemnos, (aproximativ 5 metri cubi), a fost confiscat de catre reprezentantii Ocolului Silvic Dealu Negru, valoarea prejudiciului ridicandu-se la aproximativ 500 lei.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii3178 vizualizări14 ianuarie 2015
rss 2.0
rss 2.0