Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Prim ajutor acordat de jandarmii montani si de catre salvamontisti la Serbarile Zapezii!

             Avand in vedere specificul acestei manifestari, pe durata celor doua zile ale Serbarilor Zapezii jandarmii montani s-au aflat la datorie pe Dealul Budacului.

              In cea de a doua zi a serbarilor, duminica, 6 februarie a.c., in jurul orei 12.00, o tanara de 22 de ani din Bistrita a suferit leziuni in zona coloanei vertebrale.

              Imediat in sprijinul acesteia au intervenit jandarmii montani de la postul din Piatra Fantanele alaturi de salvamontisti, in vederea acordarii primului ajutor de specialitate, la fata locului fiind solicitata si o ambulanta. Deoarece se impunea si un control medical amanuntit Diana G. a fost transportata ulterior la spital.

             Timp de doua zile, sambata 6, respectiv duminica 7 februarie a.c. pe Dealul Budacului s-au desfasurat Serbarile Zapezii, ultima editie fiind organizata de municipalitate in anul 2007.

 

 

            A sustras mai multe bunuri dintr-o locuinta si a fost surprins de o patrula mixta in timp ce le transporta spre casa!

           Ionel M. din Bistrita, locuieste pe strada G-ral Grigore Balan si a constatat la sfarsitul saptamanii trecute ca i-au fost furate mai mutle obiecte sanitare si scule din gospodarie. Din fericire o patrula mixta aflata in zona, a observat un barbat ce transporta un bagaj voluminos, iar cand acesta a fost legitimat de catre oamenii legii, a recunoscut ca bunurile respective nu ii apartin si ca le-a sustras dintr-o locuinta.

          Faptuitorului L. Armanut, de 18 ani din judetul Cluj, i s-au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale.

 

  Ofiter specialist informare si relatii publice

               Lt.

                      Georgeta CASVAN 

0 comentarii2919 vizualizări07 februarie 2011
rss 2.0
rss 2.0