Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 26 Aprilie 2024 - 14587
Pantofi si telefoane mobile fara documente de provenienta - confiscate de jandarmi!

In aceasta saptamana jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita in colaborare cu jandarmi din cadrul Compartimentului Prevenirea si Combaterea Faptelor Antisociale, au executat o actiune punctuala pe linia respectarii drepturilor consumatorilor si a obligatiilor legale ale comerciantilor, in Piata din orasul Beclean.

          Au fost depistati doi agenti economici care expuneau spre vanzare diverse marfuri fara a detine si actele de provenienta pentru acestea.

        Astfel, in conformitate cu prevederile legii nr. 12 din 1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, Cosmin B. de 33 de ani din Bistrita, a fost sanctionat cu 500 de lei amenda si confiscarea a 7 telefoane mobile second-hand.

         De asemenea a fost sanctionat si Marton S. de 42 de ani din Sangeorgiu de Mures cu avertisment scris si confiscarea a 60 de perechi de incaltaminte de dama second-hand.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2856 vizualizări30 ianuarie 2015




rss 2.0
rss 2.0