Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 11 Mai 2021 - 14587
Un moto-ferastrau, aparate mp3, stick-uri si carduri de memorie - confiscate de jandarmi!

Miercuri, 04 februarie, a.c., jandarmii Compartimentului Prevenirea si Combaterea Faptelor Antisociale, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita Nasaud, au executat o actiune punctuala pe linia respectarii drepturilor consumatorilor si a obligatiilor legale ale comerciantilor in Piata din orasul Beclean.

          Au fost depistati doi barbati care expuneau spre vanzare produse fara a detine si actele de provenienta pentru acestea.

        Astfel, in conformitate cu prevederile legii nr. 12 din 1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, art. 1, lit.e,  Gheorghe D.  de 43 de ani din Bistrita, a fost sanctionat cu avertisment scris. Totodata, cele 10 aparate mp3, 4 stick-uri, respectiv cele 3 carduri de memorie supuse comercializarii, au fost confiscate de jandarmi, conform prevederilor legale in vigoare.

         In cadrul aceleiasi actiuni, jandarmii l-au depistat si pe Vasile C. de 39 de ani din Republica Moldova, care intentiona sa comercializeze, un moto-ferastrau, fara a detine documente de provenienta. Cel in cauza a fost sanctionat cu avertisment scris si  confiscarea produsului expus spre vanzare.

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2709 vizualizări05 februarie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0