Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Muzica Militara din Bistrita a aniversat 46 de ani de existenta. (30 de poze)

Cercul Miliar Bistrita a gazduit joi dupa-masa un concert de fanfara extraordinar in interpretarea Muzicii Militare din Bistrita, condusa de plutonierul adjutant Bogdan Bejinaru. Fanfara militara a interpretat de aceasta data piese din repertoriul romanesc si universal, valsuri, tangouri, arii si opere dar si muzica din filme celebre, cum ar fi, coloana sonora din filmul "Superman". Recitalul Muzicii Militare a Garnizoanei Bistrita a fost intregit de interpretarea de exceptie a cunoscutei soliste - Simona Pop Labis, care si de aceasta data a primit aplauze la scena deschisa de la tot auditoriul.

O alta surpriza placuta a serii a fost recitalul lui Nelutu Petrusca, cunoscut bistritenilor ca un instrumentist valoros. De aceasta data, Nelutu si-a aratat si calitatiile de solist vocal iar impreuna cu Simona Pop Labis chiar a interpretat in duet cu mare talent piesa -"Eminescu" a regretatilor Doina si Ion Aldea Teodorovici.

Spectacolul sustinut de Muzica Militara Bistrita s-a constituit inca o data intr-o masura a talentului artistic incontestabil al instrumentistilor si muzicienilor militari bistriteni, care alaturi de dirijorul lor - Bogdan Bejinaru sunt cu siguranta in topul celor mai prestigioase fanfare militare din Romania, fapt confirmat si de ultimele concerte avute la Cluj Napoca si la Bucuresti, alaturi de trupa Byron si corul Excelsior.

 

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii3045 vizualizări06 februarie 2015




rss 2.0
rss 2.0