Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
Centrul orasului Beclean "luat cu asalt" de jandarmii bistriteni.

Activitatile din Saptamana "Scoala Altfel" au continuat miercuri 08 aprilie 2015, de la ora 10.00 cu un Punct de Informare organizat in orasul Beclean. Celor prezenti alaturi de jandarmi le-au fost prezentate o serie de exercitii demonstrative executate cu ajutorul cainilor de serviciu. De asemenea copiii si tinerii prezenti in Piata Drapelului, au putut vedea tehnica din dotare si o parte din autovehiculele folosite de jandarmi in diferite misiuni. Si la Beclean, multi tineri si-au exprimat dorinta ca dupa terminarea liceului sa devina jandarmi, solicitand celor prezenti informatii despre unitatile de invatamant pe care ar trebui sa le urmeze.

            Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud a organizat o serie de activitati dedicate elevilor si cadrelor didactice, in contextul programului initiat de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice "Scoala Altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!" in perioada 06-10 aprilie 2015.

             Acestea continua, joi,  09 aprilie 2015 de la ora 10.00 cu Ziua Portilor Deschise la sediul Detasamentului 3 Jandarmi Nasaud unde vor fi organizate exercitii demonstrative si prezentarea tehnicii din dotare si vineri, 10 aprilie 2015 de la ora 10.00 cu Ziua Portilor Deschise la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita Nasaud, Bistrita, str. Romana, nr. 17 A.

 

         Va asteptam!

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul. 

0 comentarii2828 vizualizări08 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0