Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Sarbatorirea Zilei Fortelor Terestre, 23 aprilie 2015.

In data de 23 aprilie a.c., militarii din garnizoana Prundu - Bargaului vor sarbatori Ziua Fortelor Terestre, al caror patron spiritual este Sfantul Mare Mucenic Gheorghe - Purtatorul de Biruinta. In cadrul manifestarilor desfasurate cu ocazia Zilei Fortelor Terestre, Batalionul 817 Artilerie "PETRU RARES" va organiza joi, 23 aprilie 2015, intre orele 08.45 - 09.15 la Monumentul Eroilor  din centrul localitatii Prundu - Bargaului, ceremonia militara de depunere de coroane si jerbe de flori, dedicata acestei aniversari.

 Incepand cu ora 10.00., la Biserica de garnizoana a Batalionului 817 Artilerie "PETRU RARES", va fi oficiata Sfanta Liturghie, cu ocazia hramului Bisericii Militare "Sfantul Mare Mucenic Gheorghe - Purtator de Biruinta" de catre I.P.S. Andrei ANDREICUT, arhiepiscop al Vadului, Feleacului si Clujului si mitropolit al Clujului, Salajului si Maramuresului, impreuna cu un sobor de preoti.

Manifestarile prilejuite cu ocazia acestui eveniment, vor continua cu prezentarea tehnicii, echipamentului si armamentului expus in cadrul Zilei Portilor Deschise, de asemenea va fi prezentat un exercitiu de manuire a armamentului (DRILL TEAM) de catre un pluton din Batalionul 812 Infanterie "Bistrita" si se vor incheia cu un concert de fanfara sustinut de Muzica Militara a garnizoanei Bistrita pe platoul unitatii.

 

 

Ofiter cu informarea si relatiile publice la U.M. 01331 Bistrita

Lt.col.

         Florin APAFAIAN.

 

.

Foto - arhiva

0 comentarii2926 vizualizări21 aprilie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0