Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
"Saptamana Prevenirii" la final !

Actiunile derulate in cadrul "Saptamanii Prevenirii" demarata in mediul rural de catre Jandarmeria Bistrita, s-au incheiat in localitatea Bistrita Bargaului vineri 18 februarie 2011.

              De la ora 10.00, reprezentantii Jandarmeriei bistritene alaturi de seful Postului de Politie din localitate, s-au aflat in mijlocul elevilor Scolii Generale Nr. 1 si a celor din cadrul Scolii Generale Nr. 2 din Bistrita Bargaului.   

               Saptamana a demarat cu organizarea unor actiuni preventive in scolile din localitatile de pe Valea Somesului: Sant, Rodna dar si la Liceul Silvic din orasul Nasaud, unde au fost prezenti ofiteri si subofiteri din cadrul Compartimentului Prevenirea si Combaterea Criminalitatii, alaturi de ofiterul de relatii publice al Jandarmeriei bistritene.

               Dupa intalnirea cu elevii din Orasul Academicienilor, jandarmii s-au deplasat in localitatea  Maieru unde in sala Caminului Cultural din localitate au fost prezenti aproximativ 300 de elevi.

                Actiunile s-au desfasurat in baza Planului Cadru al Comisiei Judetene de Prevenire si Diminuare a Violentelor in Mediul Scolar, pentru anul de invatamant 2010-2011.

 

 

    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN

0 comentarii3045 vizualizări18 februarie 2011
rss 2.0
rss 2.0