Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
Penitenciarul Bistrita participa la Bursa Locurilor de Munca.

Zece persoane condamnate, custodiate de Penitenciarul Bistrita, participa vineri, 24 aprilie 2015, la Bursa Locurilor de Munca, gazduita de Colegiul Tehnic "Grigore Moisil" Bistrita, eveniment organizat de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud.

Detinutii care vor discuta cu angajatorii sunt in executarea unei pedepse in regim deschis sau semideschis, aflandu-se in apropierea termenului de a fi discutate in comisia de propuneri pentru liberare conditionata.

Totodata, persoanele condamnate selectate sunt din randul celor apte pentru munca din punct de vedere medical, calificati profesional sau necalificati, dar care poseda abilitati practice intr-o meserie.

Participarea detinutilor la Bursa Locurilor de Munca urmareste sensibilizarea angajatorilor privind problematica sociala a acestei categorii vulnerabile, precum si oferirea unei oportunitati pentru fiecare dintre participanti de a deveni un potential angajat dupa punerea in libertate.

Totodata, cu ocazia desfasurarii Bursei Locurilor de Munca, Penitenciarul Bistrita va desfasura si o actiune de informare si recrutare pentru anul scolar si universitar 2015 - 2016, a viitorilor angajati din sistemul penitenciar. Astfel, o echipa mixta formata din cadre ale Penitenciarului Bistrita, va prezenta celor interesati, la standul alocat, oferta de invatamant pentru anul scolar si universitar 2015 - 2016. In cadrul acestei actiuni, vor fi distribuite pliante cu institutiile de invatamant care formeaza ofiteri si agenti de penitenciare in vederea stimularii interesului tinerilor pentru oferta educationala.

 

 

Subcomisar de penitenciare Cosmin PARAUAN

Purtator de cuvant

PENITENCIARUL BISTRITA

 

 

Telefon: 0263/238.175

               0741/265.809

e-mail: cosmin.parauan@anp.gov.ro

 

 

0 comentarii2800 vizualizări23 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0