Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Barbat sanctionat de jandarmi la o partida de fotbal.

In cursul zilei de joi, 14 mai a.c., jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita au fost solicitati sa intervina pentru sanctionarea unui spectator recalcitrant care asista din tribuna la o partida de fotbal. Adrian M. de 27 de ani din Bistrita, a proferat injurii la adresa jucatorilor echipelor care evoluau pe teren, (LPS Bistrita si Gloria Progresul Bistrita).

        Desi a fost avertizat in repetate randuri in privinta atitudinii, acesta a continuat, ca urmare un reprezentant al Clubului ACF Gloria Progresul Bistrita, a solicitat interventia jandarmilor.

        In conformitate cu prevederile legii nr. 4 din 2008, privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si jocurilor sportive, jandarmii l-au sanctionat pe cel in cauza cu 100 de lei amenda, pentru nerespectarea prevederilor art. 20, lit. m.  

         Pentru a evita astfel de situatii, Jandarmeria recomanda celor care doresc sa asiste la manifestarile sportive de orice natura sa dea dovada de fair-play in sustinerea echipei favorite, atat  in tribuna cat si in imediata apropiere a stadionului.

 

              Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.  

0 comentarii2975 vizualizări15 mai 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0