Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 14 Iunie 2024 - 14587
Produse fara documente legale, confiscate de jandarmii bistriteni in Beclean.

Actiunile jandarmilor privind protejarea populatiei de comerciantii care nu respecta legea continua - patru telefoane mobile si cinci perechi de role confiscate la cea mai recenta actiune. 4 telefoane mobile si cinci perechi de role, sunt produsele confiscate de jandarmi in urma celei mai recente actiuni desfasurate de cadre ale Compartimentului Prevenirea si Combaterea Faptelor Antisociale alaturi de jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud.

        Actiunea a avut loc miercuri, 08 iulie a.c., pe linia respectarii drepturilor consumatorilor si a obligatiilor legale ale comerciantilor in piata din orasul Beclean.

          Cele 4 telefoane mobile si rolele supuse comercializarii, in valoare totala de 300 de lei, au fost confiscate de jandarmi conform prevederilor legale in vigoare.

        Astfel, in conformitate cu prevederile legii nr. 12 din 1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, art. 1, lit.e,  doua persoane au fost sanctionate cu avertisment scris.

         Jandarmeria multumeste cetatenilor pentru sprijinul constant acordat in indeplinirea atributiilor specifice si recomanda tuturor cetatenilor care sunt martorii savarsirii unor actiuni suspecte a fi ilegale, sa anunte de urgenta la numarul unic 112, pentru informatii sau detalii despre eveniment.

 

              Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul  

0 comentarii3052 vizualizări09 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0