Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
Ofiter al Jandarmeriei bistritene, adjunct al sefului de Stat Major pentru operatii in cadrul C.P. al F.J.E.

La finalul acestei luni, lt. col. Balaiu Gabriel, ofiter specialist comunicatii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, va fi detasat la Comandamentul Permanent al F.J.E. - Forta de Jandarmerie Europeana, Vicenza - Italia.  Acesta va ocupa functia de adjunct al sefului de  Stat Major, pentru urmatorii doi ani.

 

          Informatii suplimentare. Ofiterul a urmat inca din anul 2000 cursurile Scolii de Transmisiuni ale Armatei Italiene de la Roma.

          In anul 2009, lt. col. Gabriel Balaiu a participat la Cursul Superior International nr. 7, la Scoala de Aplicatie "Mihai Viteazul" Bucuresti, curs care a fost sustinut in exclusivitate de catre intructori din cadrul Jandarmeriei franceze. In cadrul acestui curs s-a desfasurat un stagiu de pregatire in domeniul interventiei profesionale, la Centrul National de Antrenament al Jandarmeriei Franceze de la Saint Astier.

          In anul 2011 a fost prezent la exercitiul de antrenament al Fortei de Jandarmerie Europene desfasurat la Centrul de Pregatire al Guardia Civil din Logrono - Spania, in cadrul acestui exercitiu avand functia de adjunct al sefului Biroului Comunicatii.

           In anul 2012 a participat la misiunea de instruire a Fortelor de Politie Afgane - NATO Training Mission-Afganistan (NTMA). Jandarmul bistritean, lt. Col. Balaiu Gabriel, a facut parte din contingentul format din 76 de jandarmi, care a executat cea de a treia misiune de instruire si perfectionare a fortelor de ordine din Afganistan in perioada mai-noiembrie 2012.

             In anul 2013, ofiterul a urmat, timp de trei luni, un curs de Management Strategic la Naval Postgraduate School - Defense Resources Management Institute din Monterey - S.U.A.

 

              Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii3206 vizualizări10 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0