Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Campionatul de fotbal in sala - "Cupa Maramuresul".

Echipa de fotbal a persoanelor private de libertate aflate in custodia Penitenciarului Bistrita a reusit sa se intoarca de la Campionatul de fotbal in sala - "Cupa Maramuresul", eveniment desfasurat ieri pe terenul Salii Sporturilor "Lascar Pana" din Baia Mare, cu premiul pentru cel mai bun antrenor si premiul pentru cel mai bun portar.

Dupa victorii clare obtinute in fata echipelor Penitenciarului Oradea si a Penitenciarului Gherla (7-0, respectiv 4-0), echipa Penitenciarului Bistrita a pierdut meciul cu echipa mass-media (castigatoarea competitiei), in urma loviturilor de departajare, ajungand pana in finala mica, unde a cedat in fata celor de la Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" din Baia Mare.

Aflat la prima editie, evenimentul sportiv a fost organizat de Penitenciarul Baia Mare in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Maramures, competitia reunind opt echipe de fotbal:cele ale persoanelor private de libertate de la penitenciarele din Regiunea de Nord - Vest, respectiv Penitenciarul Baia Mare, Penitenciarul Bistrita, Penitenciarul Satu Mare, Penitenciarul Oradea si Penitenciarul Gherla, precum si cele ale partenerilor comunitari - echipa Colegiului Tehnic "Anghel Saligny" Baia Mare, echipa mass-media Maramures si cea a Universitatii de Vest "Vasile Goldis". 

Stimuland spiritul competitiv, dar in acelasi timp promovand fair-play-ul, manifestarea sportiva si-a propus sa amplifice reprezentativitatea mesajului recuperativ al pedepsei privative de libertate la nivelul comunitatii, alaturi de dezvoltarea unor comportamente prosociale, autonome si responsabile.

Pentru informatii suplimentare desemnam ca persoana de contact pe subinspector de penitenciare Laura Opris, purtator de cuvant, telefon 0263-238175; fax 0263- 234 439, e-mail lopris@dgp.ro .

 

 

PURTATOR DE CUVANT

PENITENCIARUL BISTRITA

            Subinspector de penitenciare

                       LAURA OPRIS

 

 

 

 

 

ROMANIA, Bistrita, Str. Tarpiului, nr. 22, jud. Bistrita - Nasaud

Telefon: 0263 238175 - 238082 / Fax: 0263 234439 / E-mail: lsiman@dgp.ro/ Pagina web: www.penitenciarulbistrita.ro

2 commentarii2912 vizualizări02 martie 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0