Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Trei barbati sanctionati de jandarmi pentru transport de material lemnos fara documente legale.

Primele rezultate obtinute in urma actiunilor independente executate de jandarmi privind prevenirea taierilor si transportului ilegal de material lemnos, in conformitate cu prevederile legii 171 din 2010, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, nu intarzie sa apara.

             Miercuri 19 august a.c., in jurul orei 20.30, a fost organizata o actiune punctuala privind prevenirea si combaterea delictelor silvice pe raza zonelor impadurite din localitatile Cusma, Budacu de Sus si Livezile.

            Jandarmii bistriteni au depistat in zona satului Dorolea, trei atelaje hipo care transportau resturi de exploatare forestiera ce au fost ridicate fara drept din fondul forestier national si care apartineau padurii de pe raza localitatii Livezile.

             Au fost identificati si sanctionati cu cate un avertisment scris, in conformitate cu prevederile Legii 171 din 2010 actualizata, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, art. 17, lit. b si art. 17, alin.1,  Adrian A. de 28 de ani, Teofil M. de 48 de ani, respectiv Traian A. de 33 de ani, domiciliati in satul Valea Poienii, com. Livezile, iar materialul lemnos (3 metri cubi), a fost ridicat in vederea confiscarii si a fost predat lucratorilor silvici de pe raza Districtului Livezile.

 

 

 

              Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii2730 vizualizări20 august 2015




rss 2.0
rss 2.0