Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Elevi in practica la Jandarmeria bistriteana!

Incepand de astazi, 7 martie pana in 15 aprilie a.c. la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita Nasaud, un numar de 13 elevi ai scolilor militare de invatamant, se vor afla in perioada de practica. Cei 13 elevi se afla in anul I de studiu, 3 tineri sunt elevi ai Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi Dragasani iar 10 sunt elevi ai Scolii de Subofiteri Jandarmi din Falticeni.

             Timp de sase saptamani acestia se vor initia in mod practic in activitatea de paza si protectie institutionala de la nivelul judetului Bistrita Nasaud, la obiectivele care au asigurata paza cu efective de jandarmi. Pe toata perioada de practica acestia sunt supravegheati indeaproape de cate un tutore profesional, stabilit din randul cadrelor cu vechime si experienta corespunzatoare in munca.

               Perioada de practica a elevilor din scolile militare de invatamant este deosebit de importanta pentru acesti tineri deoarece contribuie la formarea lor ca viitori jandarmi.

                                                     

              Dorel Nistor din nou locul I la tenis de masa!

              Plutonierul Dorel Nistor, a participat sambata, 5 martie 2011, la o noua editie a Campionatului National de Tenis de Masa destinat amatorilor "Amatour". Acesta a fost organizat de aceasta data in municipiul nostru, in sala de tenis de masa a CSM Bistrita, de la ora 10.30. Concursul s-a jucat la 16 mese pe doua categorii Open si Amatori, la care s-au inscris 144 concurenti.

              In urma disputarii jocurilor la mese la categoria Open locul I a fost ocupat de plt. Dorel Nistor, acesta fiind urmat pe locul II de Alina Sangeorzan din cadrul CSM Bistrita, locul III fiind ocupat de Catalin Cosma din Falticeni. La aceasta categorie si-au disputat primele locuri 42 de concurenti.

               La categoria Amatori din cei 102 concurenti, primele trei locuri au fost ocupate de Florin Ursulean din Straja, jud. Suceava, Ciprian Constantinovici din Suceava si de Virgil Morariu din Deva.

                Campionatul MAI la tenis de masa la Bistrita

               In perioada 14-20 martie 2011, se va desfasura Campionatul Ministerului Administratiei si Internelor la Tenis de Masa, in municipiul nostru. Din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita Nasaud vor participa alaturi de celelalte cadre ale ministerului, capitan Gabriel Balaiu plutonier Dorel Nistor si putonier adjutant sef Mircea Targovet.

 

    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN

2 commentarii3248 vizualizări07 martie 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

DDD
15 Martie 2011 - 14:26

toate felicitarile din lume pt tine adry, esti cea mai tare "cea mai mica si draguta jandarmerita".te pupam si mult succes in cariera pe care ti-ai ales-o.(DDD+MATUSICA :))

1111111111
09 Martie 2011 - 11:22

felicitari dore!!!!!!!!!sper sa faci o figura frumoasa si la faza pe minister,stim ca poti....

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0