Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 14 Iunie 2024 - 14587
1995-2015 20 de ani de Jandarmerie in Bistrita-Nasaud!

Anul 1995 este un punct de reper important pentru Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, la data de 1 noiembrie fiind infiintat Batalionul 45 Jandarmi Bistrita, subordonat direct Brigazii de Jandarmi Targu-Mures. Vineri, 30 octombrie a.c., la sediul institutiei a avut loc o adunare festiva, unde unui numar de 44 de cadre (10 ofiteri si 34 subofiteri),  care activeaza de 20 de ani in aceasta unitate, li s-a inmanat din partea inspectorului sef al inspectoratului - col. Florin Furnea, diplome si cocarde aniversare.

           Inceputul acestei adunari a fost marcat de un moment de reculegere tinut in amintirea celui care a fost colonel Toderel Alexa - adjunct al inspectorului sef, decedat in cursul acestei luni. (17 octombrie)

           Totodata, a fost vizionat un film aniversar care cuprinde aspecte din cei 20 de ani de la infiintare si a fost trecut in revista istoricul activitatii desfasurate in acest interval de timp.

           "La aniversarea a 20 de ani de activitate desfasurata in cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, va transmit tuturor, cele mai alese ganduri de multumire, apreciere si gratitudine pentru modul de indeplinire a atributiilor de serviciu in sprijinul cetatenilor", a declarat colonel Furnea Florin in cadrul adunarii festive.

 

              Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii2989 vizualizări30 octombrie 2015
rss 2.0
rss 2.0