Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
Este o datorie de onoare sa ne cinstim eroii.

In data de 01 noiembrie a.c. intre orele 14.00 - 15.30.,s-au desfasurat ceremoniale militare si religioase la Cimitirul Municipal Bistrita si la Cimitirul Evanghelic Bistrita. La aceste evenimente a participat un pluton format din militari apartinand Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", condus de capitanul Razvan Zegleanu, in prezenta preotilor parohi Pugna Ion, Moldovan Sorin si a preotului onorific Halas Ovidiu, care au oficiat serviciul religios.

Au fost prezente familiile, rudele si cunoscutii celor trecuti la cele vesnice, fiind aprinse lumanari si depuse flori la mormintele militarilor romani cazuti pentru apararea patriei, respectiv la mormantul generalului de brigada Dumitru TEODORESCU si la mormantul sublocotenentului post-mortem Filip Petru Cristian in Cimitirul Municipal Bistrita, ulterior la mormantul generalului de brigada Vasile TEODORESCU in Cimitirul Evanghelic Bistrita.

Este o datorie de onoare sa ne cinstim eroii, memoria lor va ramane vesnica in amintirea noastra!

 

Ofiter cu informarea si relatiile publice la U.M. 01331 Bistrita,

Lt.col Florin APAFAIAN.

0 comentarii3101 vizualizări01 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0