Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Jandarmii montani din Piatra Fintinele mereu in sprijinul turistilor!

Temperaturile placute si vremea frumoasa de sambata, 7 noiembrie a.c.  a facut ca turistii aflati in zona montana sa parcurga traseele din Muntii Calimani.  Astfel, doar sambata jandarmi montani din cadrul Postului de Jandarmi Piatra Fintinele au indrumat, coordonat, sprijinit si supravegheat peste 200 de turisti, acestia fiind intalniti pe traseele din Calimani spre Taul Zanelor - Vf. Bistricior - Poiana Dalbidan - Saua Terha. Pana acum jandarmii nu au intalnit persoane care sa fi intampinat probleme deosebite pe aceste trasee.

         Cu toate acestea jandarmii montani recomanda turistilor sa foloseasca pe traseele montane un echipament adecvat si chiar daca temperatura se va mentine ridicata la munte in aceasta perioada o haina in plus este binevenita si va face orice drumetie mai placuta, deoarece serile si diminetile sunt foarte racoroase.

        O atentie deosebita trebuie acordata zonelor nordice ale versantilor unde exista bruma groasa si strat subtire de gheata care poate produce accidente nedorite.

 

                Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul  

0 comentarii2765 vizualizări08 noiembrie 2015




rss 2.0
rss 2.0