Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Jandarm pentru o zi!

Jandarmii bistriteni au avut pentru cateva ore un coleg nou! Miercuri, 18 noiembrie a.c., in cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud s-a aflat Marius Cotoc, elev in clasa a VIII a, la Scoala Generala Nr. 1 Bistrita.

           In cadrul unui proiect educativ elevul si-a exprimat dorinta de a deveni jandarm, ca urmare acesta a petrecut cateva ore in mijlocul jandarmilor pentru a vedea daca a ales bine. Pe parcursul zilei, acesta a fost familiarizat cu principalele misiuni ale jandarmilor, a imbracat echipamentul de interventie, a efectuat un tur al unitatii si a asistat la o serie de exercitii demonstrative executate de catre jandarmi in compania cainilor de serviciu ZARA si SASA.

          La finalul activitatii, elevul de 14 ani s-a aratat incantat de timpul petrecut alaturi de noii sai colegi. De asemenea Marius a primit si o diploma pentru interesul manifestat fata de institutia Jandarmeriei si misiunile pe care aceasta le desfasoara zilnic pentru linistea cetatenilor.

 

              Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii3416 vizualizări18 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0