Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Jandarmii bistriteni in mijlocul cetatenilor de Ziua Nationala !

Jandarmii bistriteni vor fi prezenti marti, 1 decembrie a.c., in localitatile unde se vor desfasura activitati dedicate sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei, avand ca misiune asigurarea bunei desfasurari a manifestarilor si a sigurantei participantilor.         Ca de fiecare data, cu ocazia sarbatoririi actului istoric infaptuit la 1 Decembrie 1918, Jandarmeria Bistrita-Nasaud are un rol important in asigurarea masurilor de ordine si siguranta publica, pe timpul desfasurarii activitatilor omagiale planificate de autoritatile locale. Se vor avea in vedere manifestarile la care se asteapta o mare afluenta a publicului, in acest sens, echipajele de jandarmerie vor fi prezente in strada, acolo unde vor avea loc depuneri de coroane si manifestari religioase si cultural-artistice dedicate Zilei Nationale.

         Jandarmii bistriteni vor participa si de aceasta data la parada militara in municipiul Bistrita, cu tehnica auto si cu un detasament de defilare.

          Jandarmii recomanda participantilor la manifestarile de 1 Decembrie, in scopul preintampinarii aparitiei unor evenimente sau incidente nedorite, sa se conformeze indicatiilor organizatorilor si fortelor de ordine, sa aiba un comportament civilizat, sa nu aiba aspra lor arme de orice fel, artificii sau petarde, sa semnaleze prompt orice comportament contrar normelor legale de convietuire sociala sau bunelor moravuri.

              Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

.

Foto- arhiva Marius Chiuzan

.

0 comentarii2793 vizualizări30 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0