Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Peste 1.200 de petarde scoase la vanzare fara drept catre populatie - depistate de jandarmii bistriteni.

Miercuri, 30 decembrie a.c., in jurul orei 20.00, in urma unei actiuni punctuale desfasurata in apropierea unui complex comercial din zona Calea Moldovei, jandarmii bistriteni au depistat un barbat care comercializa ilegal obiecte pirotehnice.

           Ca urmare a verificarilor efectuate, jandarmii au gasit asupra persoanei respective 1.050 obiecte pirotehnice, interzise la detinere si comercializare catre populatie.

        Jandarmii au intocmit acte de sesizare sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere de materiale explozive, pe numele lui Dorel C., de 56 de ani din Bistrita. Materialele au fost predate I.P.J. Bistrita-Nasaud in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

        Totodata, jandarmii bistriteni au depistat si trei minori care ofereau spre vanzare fara drept, in aceeasi zona, 180 de articole pirotehnice.

        In acest caz jandarmii au sanctionat parintii minorilor cu avertisment scris, pentru neluarea masurilor necesare privind impiedicarea de la astfel de fapte, in conformitate cu prevederile art. 33, din legea nr. 61 din 1991, privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii2849 vizualizări31 decembrie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0