Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 15 Mai 2021 - 14587
La plimbare in loc de...ore!

             In dimineata zilei de marti, 22 martie 2011, in jurul orei 8.00, jandarmii Sectiei Statiune Balneara Sangeorz-Bai, aflati intr-o actiune de patrulare i-au depistat  pe B.I. de 17 ani din localitate si pe C.D. de 12 ani din Rodna, in fata Casei de Cultura, in timp ce se aflau intr-o discutie aprinsa cu un barbat de 46 de ani. Vazand ca nu poate scapa de cei doi minori, barbatul s-a aratat contrariat de atitudinea  acestora, incercand sa evite discutiile in contradictoriu.

            Jandarmii au intervenit imediat, legitimandu-i si intrebandu-i totodata de ce nu se afla la orele de curs. Cei doi, sunt elevi ai unor institutii de invatamant din municipiul Bistrita, iar la acea ora trebuia sa se afle deja la cursuri.

             Jandarmii au luat legatura cu asistentii sociali din cadrul unitatilor de invatamant la care sunt inscrisi elevii si cu parintii acestora deoarece acestia se aflau sub influenta bauturilor alcoolice. Tanarul de 17 ani a fost sanctionat cu avertisment scris pentru agresiunea verbala manifestata fata de Vasile P., luandu-se totodata masura prezentei celor doi elevi la orele de curs.

0 comentarii2303 vizualizări22 martie 2011
rss 2.0
rss 2.0