Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Incendiu la o cabana situata in Valea Aniesului.

Luni, 22 februarie a.c., la ora 20.36, dispeceratul integrat I.S.U. - S.A.J. a fost informat despre izbucnirea unui incendiu la o cabana situata in Valea Aniesului. Doua echipaje de stingere si un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Garzii de Interventie Singeorz Bai, sprijinite de pompierii voluntari din cadin SVSU Maieru, au actionat timp de doua ore si jumatate pentru localizarea si lichidarea incendiului. Cabana afectata de incendiu avea regim de inatime parter plus mansarda, fiecare nivel cu o suprafata de 50 mp. Cabana a fost distrusa / avariata in proportie de 70 %. Proprietarul a fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD, cu atac de panica si transportat la Spitalul Orasenesc din Nasaud. Incendiul a fost provocat de efectul termic la un mijloc de incalzire cu acumulare de cladura, supraincalzit sau lasat nesupravegheat.

 

***

Marti, 23 februarie 2016, la ora 00.23, modulul SMURD (Echipaj de terapie intensiva mobila, echipaj de prim ajutor si echipaj de descarcerare) a fost alocat intre localitatile Dorolea si Cusma, pe drumul judetean 172 G, pentru acordarea asistentei medicale de urgenta victimelor unui accident rutier.

Echipajele de interventie au gasit doua victime, una in afara autoturismul rasturnat pe partea dreapta, iar cea de-a doua a ramas incarcerata. Aceasta din urma, a fost extrasa prin manevrele specifice de catre echipajul de descarcerare si predata la randu-i echipajelor medicale.

Cei doi barbati, in varsta de 45 de ani, respectiv 28 de ani, au fost stabilizati la locul evenimentului si trasnportati la spital pentru investigatii medicale suplimentare.

 

Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita"

0 comentarii3192 vizualizări23 februarie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0