Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Accident rutier cu doua victime pe DN 17.

Vineri, 11 martie a.c., la ora 08.19, dispeceratul integrat I.S.U. - S.A.J. Bistrita - Nasaud a fost informat despre producerea unui accident rutier pe DN 17, intre localitatile Sieu -Magherus si Podirei. Echipajele de interventie - modulul SMURD, compus din echipaj de terapie intensiva mobila SMURD si doua echipaje de descarcerare, sprijinit de un echipaj al Ambulantei - au gasit la locul solicitarii doua victime, soferii celor doua masini implicate in accident.

Unul dintre acestia, un barbat in varsta de 65 de ani,  a ramas incarcerat si a fost extras de echipajele de descarcerare si predat echipajului de terapie intensiva mobila SMURD, care a inceput manevrele de resurscitare. Tinand cont de faptul ca victima era in stare extrem de grava a fost solicitata interventia unui echipaj aerian SMURD,  ce a aterizat la cativa metri distanta fata de locul producerii accidentului. Din pacate, in ciuda manevrelor de resurcitare aplicate mai bine de 30 de minute, organismul barbatului nu a raspuns procedurilor aplicate, astfel ca echipajul medical a fost nevoit sa constate decesul.

Celalalt sofer, un barbat in varsta de 42 de ani, a fost preluat de echipajul Ambulantei. Acesta era constient si cooperant, prezenta multiple leziuni si traumaniste la nivelului capului. Dupa stabilizare, a fost transportat la UPU Bistrita pentru continuarea investigatiilor medicale.

 

             Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

0 comentarii3171 vizualizări11 martie 2016




rss 2.0
rss 2.0