Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Cupa Presei la Tir 2016 - editia a XII a .

Ca in fiecare an, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Romane a fost organizata in poligonul Livezile, activitatea destinata reprezentantilor presei locale si centrale: Cupa Presei la Tir. Editia din acest an a adus surprize din cele mai placute atat pentru cei mai merituosi tragatori cat si pentru cei care nu au nimerit tinta.

          Dupa executarea sedintelor de tragere, clasamentul final arata astfel:

          Femei:

        -  locul I - Chis Monalisa - As TV Bistrita;

        - locul II - Maria Mihaila - Singeorz TV;

        -  locul III - Alexandra Saltan - corespondent Pro TV.

          Barbati:

        - locul I - Dorin Arsinte - Mesagerul de Bistrita-Nasaud;

        - locul II - Cristian Popa - As TV Bistrita;

        - locul III - Ioan Schone - Singeorz TV;

         Nu au lipsit nici mentiunile care au fost acordate celor care mai trebuie sa se antreneze in acest sens.

         Cinci mentiuni speciale:

        "Dispozitivul de scarpinat tinta...la distanta!" - a fost mentiunea atribuita reprezentantei cotidianului Mesagerul de B.-N. - Iulia Hoha. "Cu picioarele inapoi pe pamant" a fost rugat sa revina Claudiu Olinca, reprzentantul Radio Balada, iar "Dispozitivul pentru antrenament universal" i-a revenit lui Silviu Albu de la Singeorz TV. Liana Muresan, Gazeta de Bistrita, a fost indemnata sa incerce sa concureze cu "Mai multe sanse la...Mastechef!" iar mentiunea: "Cu dedicatie pentru Dorel...Vehicul pentru transportul orgoliului ranit" i-a revenit lui Cristian Berari de la As Tv Bistrita.

          Cei 25 de eprezentantii ai mass-media care au participat la aceasta activitate au fost incantati de premiile si mentiunile primite si au declarat ca asteapta cu nerabdare editia de anul viitor.

 

        Activitatile dedicate Zilei Jandarmeriei Romane de anul acesta continua, joi 31 martie a.c., intre orele 11.00-15.00, cu Punctul de Informare din Zona Big a municipiului Bistrita, unde va fi expusa tehnica din dotare, vor fi organizate ateliere auto si flash-mob-uri privind diferite moduri de actiune a jandarmilor in misiuni.

        Ziua Jandarmeriei va fi sarbatorita, luni 04 aprilie 2016, de la ora 12.00 pe Pietonalul Liviu Rebreanu din Bistrita unde va fi organizat un ceremonial militar specific, vor fi expuse tehnica si autovehiculele aflate in dotarea inspectoratului si vor fi organizate exercitii demonstrative atractive pentru publicul larg.

         Nu vor lipsi de la activitati ciinii de serviciu ai Jandarmeriei bistritene care se bucura mereu de o atentie deosebita in randul celor prezenti la aceste activitati.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii2772 vizualizări30 martie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0