Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Zona Big din municipiul Bistrita luata cu asalt de jandarmii bistriteni.

O tanara a fost talharita in plina strada la Bistrita, in zona Big. Jandarmii aflati  zona au intervenit si cu ajutorul cainelui de serviciu l-au urmarit pe cel in cauza si au reusit sa-l imobilizeze, recuperand in acelasi timp geanta furata de acesta.

           Din fericire este vorba doar despre un exercitiu demonstrativ prin care, cei prezenti au putut urmari unul din modurile de actiune ale jandarmilor la nevoie.

Cei prezenti au putut vedea o prezentare a tehnicii din dotare, a unor autovehicule dar si pe partenerii de incredere ai jandarmilor bistriteni: catelusele Zara, Sacha si Linda.

Copiii s-au aratat nerabdatori sa urce pe atv-ul jandarmilor montani iar tinerii au probat castile si vestele antiglont.

Multi dintre acestia si-au exprimat dorinta ca dupa terminarea liceului sa devina jandarmi, solicitand celor prezenti informatii despre unitatile de invatamant pe care ar trebui sa le urmeze.

Acest exercitiu a fost executat in cadrul Punctului de Informare organizat premergator Zilei Jandarmeriei Romane 2016.

          Ziua Jandarmeriei va fi sarbatorita la Bistrita, luni 04 aprilie 2016, de la ora 12.00 pe Pietonalul Liviu Rebreanu, unde va fi organizat un ceremonial militar specific, vor fi expuse tehnica si autovehiculele aflate in dotarea inspectoratului si vor fi organizate exercitii demonstrative atractive pentru publicul larg.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii3052 vizualizări31 martie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0