Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 17 Iunie 2024 - 14587
Inscriere la institutiile de invatamant pentru formarea angajatilor din sistemul penitenciar.

Administratia Nationala a Penitenciarelor si unitatile subordonate demareaza incepand cu data de 04 aprilie 2016, campania de informare si recrutare pentru anul scolar si universitar 2016 - 2017, a viitorilor angajati din sistemul penitenciar. Campania de informare se adreseaza tinerilor aflati in ultimii ani de liceu si vizeaza cresterea interesului tinerilor pentru o cariera profesionala in cadrul sistemului penitenciar, prin parcurgerea cursurilor disponibile la: Academia Tehnica Militara Bucuresti, Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" Sibiu, Institutul de Medicina Militara, Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre "Basarab I", Pitesti, Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul", Academia de Politie  "Alexandru Ioan Cuza" si Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targu Ocna.

Pentru campania de popularizare a unitatilor de invatamant care pregatesc viitorii functionari publici cu statut special din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, in cursul urmatoarelor saptamani se vor realiza intalniri intre elevi ai claselor terminale din liceele judetului Bistrita-Nasaud si o echipa mixta formata din cadre ale Penitenciarului Bistrita, in vederea prezentarii ofertei de invatamant pentru anul scolar si universitar     2016 - 2017.

Cu aceasta ocazie, vor fi distribuite liceenilor pliante cu scolile care formeaza ofiteri si agenti de penitenciare si vor fi prezentate diverse alte materiale care sa stimuleze interesul elevilor pentru oferta educationala.

Relatii suplimentare privind calendarul, conditiile de inscriere si probele de admitere la concursuri pot fi obtinute de la Compartimentul de resurse umane si formare profesionala din Penitenciarul Bistrita, str. Tarpiului, nr. 22, Bistrita, telefon 0263.238.175.

 

Subcomisar de penitenciare Cosmin PARAUAN

Purtator de cuvant PENITENCIARUL BISTRITA.

 

 

Telefon: 0263/238.175             

e-mail: cosmin.parauan@anp.gov.ro

0 comentarii2835 vizualizări01 aprilie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0