Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Au sanctionat fumatul in spatii publice inchise.

Fumatul in locuri publice neamenajate si parcarea autovehiculelor pe locuri destinate persoanelor cu dizabilitati - fapte sanctionate de jandarmi la sfarsit de saptamana. In ultimele 48 de ore, jandarmii au constatat mai multe fapte de natura antisociala si au aplicat 28 de sanctiuni contraventionale din care 15 amenzi si 13 avertismente scrise.

        Jandarmii Plutonului din orasul Beclean au sanctionat fumatul in spatii publice  inchise, in conformitate cu prevederile legii nr. 349 din 2016, pentru combaterea efectelor consumului produselor din tutun, art. 3, alin. 1. Astfel, au fost aplicate doua sanctiuni contraventionale in valoare totala de 300 de lei.

        Totodata, la sfarsit de saptamana, jandarmii au aplicat sanctiuni pentru consumul de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat, fapte si gesturi obscene, provocarea unor scandaluri, cersetorie, consumul de seminte si aruncarea cojilor in spatiul public, tulburarea ordinii si linistii publice si refuzul parasirii localului la solicitarea barmanului.

         De asemenea jandarmii sectiei din orasul Nasaud au aplicat doua avertismente scrise, in conformitate cu H.C.L. 15 din 2006, art. 10, lit. w, pentru parcarea autovehiculelor pe locurile destinate persoanelor cu dizabilitati.

          Totalul sanctiunilor aplicate este de 2.000 de lei.

 

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2800 vizualizări11 aprilie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0